MoveByBike Europe AB (”MoveByBike” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolaget utökar avtalet med mikromobilitetsföretaget Voi Technology AB (”Voi”).

MoveByBike har länge varit en tung aktör för tjänster kopplade till mikromobilitet och har idag hand om batteribyten för flertalet av de största mikromobilitetsföretagen på den svenska marknaden. 

Avtalet är en utökning på 30% och innebär att MoveByBike sköter byten och uppladdning av batterier på Vois elscootrar på hela Kungsholmen i Stockholm. 

”Vi är mycket nöjda med vårt långtgående samarbete med MoveByBike. Under våren 2024 har vår flotta växt avsevärt i Stockholm vilket lett till att vi kunnat utöka vårt verksamhetsområde. Det känns bra att MoveByBike, som alltid levererar kvalitet och utför sina uppdrag på ett grönt sätt, stöttar oss när vi växer” säger Viktor Olejnik, Sverigechef på Voi.

En bild som visar hjul, däck, fordon, utomhus

Automatiskt genererad beskrivning

”Vi håller fortsatt hög kvalitet och noggrannhet vid byte och uppladdning av batterier för Voi. Vårt samarbete sträcker sig på år och vi ser mycket glädjande på ännu ett utökat förtroende”, säger Lisette Hallström, VD MoveByBike.

För mer information om MoveByBike, vänligen kontakta

Lisette Hallström, VD

Telefon: +46 (0) 76 020 20 96

E-post: lisette.hallstrom@movebybike.se

Hemsida: www.movebybike.se

_________________________________________________________________________________________________________________

Om MoveByBike

MoveByBike är verksamma inom e-handel, logistik och mikromobilitet och är idag en av få aktörer på marknaden som arbetar med en helt miljövänlig transport. Transporten sker främst med Bolagets egenutvecklade cykel – en eldriven cykel med en möjlig lastvikt på 200 kilo och lastutrymme på upp till fyra kubikmeter. Bolagets transportcyklar är flexibla och lätta att operera med i städer där trafiken annars är ett problem samtidigt som de möjliggör en högre produktivitet och effektiv transport eftersom de kan arbeta på cykelväg såväl som bilväg. Under 2020 genererade Bolaget en omsättning på cirka 27 MSEK och över 500 000 leveranser genomfördes. MoveByBike har för avsikt att expandera verksamheten i Norden samt bredda sin verksamhet inom e-handel.