Skip to content

Miljövänlig leverans direkt till kund

Med elcykel levererar vi snabbare, effektivare och grönare än vad som är möjligt med en elskåpbil. Våra fordon har en elförbrukning som motsvarar en tiondel av elförbrukningen hos en elskåpbil med motsvarande lastkapacitet. Därtill verkar vi på dubbel infrastruktur, behöver inte leta parkering samt har full tillgång till stadens alla svåråtkomliga platser. Allt detta i kombination med avancerad programvara och dedikerade förare skapar citysmart logistik för framtiden.

Vi kan verka på dubbel infrastruktur - både vägnät och cykelbanor. Det gör att vi kommer fram snabbare!

Vi behöver inte leta parkering - vi tar oss alltid fram till dörren!

Våra fordon har en elförbrukning som motsvarar en tiondel av elförbrukningen hos en elskåpbil med motsvarande lastkapacitet.

Vi orsakar mindre buller, tar mindre plats och möter våra gång- och cykeltrafikanter på samma villkor - för en mer mänsklig och mjuk stadskärna!

Med föraren och villkoren i fokus

Ingen citysmart cykellogistik utan våra grymma förare! Alla våra förare är anställda hos oss – vi anlitar inga egenföretagare eller bemanningsföretag. Vi vill ge våra anställda de bästa villkoren och ogillar mellanhänder. Vi är stolta över att vara det första cykellogistikbolaget med kollektivavtal – ett avtal speciellt utformat för just cykellogistik. Vi jobbar hårt för jämställdhet och ser det som en självklarhet att alla oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller religion ska känna sig trygga och inkluderade när de arbetar hos oss. Vi tror på kraften i mångfald för att vi vet att vi är som bäst när vi lyckas ta vara på varandras olikheter. 

Play Video